Radon tulosten haku postinumerolla

ASTA-messujen luennot

RadonSafe asiantuntija Jari Rantanen luennoi Tampereen ASTA-messuilla helmikuussa 2016. Luennoilla Jari kertoi omakotitalojen ja taloyhtiöiden radonkorjauksista ja ratkaisuista. Lataa tästä luentomateriaalit.

 

Lataa ASTA-messujen luentomateriaalit lukeaksesi aiheesta lisää.

Arvostele tämä artikkeli:
Jatka lukemista
1477 Hits
0 kommenttia

Kuinka tulkitsen radonmittauksen tuloksia?

RADONMITTAUS

Kun mitataan ensimmäistä kertaa sisäilman radonpitoisuuksia, kannattaa mittaus aina tehdä virallisilla 2 kuukauden mittauspurkeilla kattavasti. Kattavuudella tarkoitetaan sitä, että mitataan kodin kaikkien tilojen sisäilman radonpitoisuudet ja näin varmistetaan mahdollisten korjaustoimenpiteiden oikeellisuus. RadonSafe suorittaa mittaukset aina virallisilla mittapurkeilla kattavasti. Vankka kokemuksemme takaa, että radonmittaukset tehdään oikein ja mittaustulokseen voi luottaa.

Arvostele tämä artikkeli:
Jatka lukemista
1718 Hits
0 kommenttia

Onko kodissani radonia?

Vastaus kysymykseen on hyvin yksiselitteinen: vain mittaamalla voit varmistua siitä, onko kodissasi radonia ja minkä verran. Suomen Säteilyturvakeskus on tehnyt kuluttajien tueksi radonhaitta-alueita kuvaavan kartan. Se antaa karkeaa kuvaa siitä, missä radonia on mittauksin todettu olevan. RadonSafe tarjoaa turvallisen ja luotettavan palvelun, jonka avulla voit varmistua siitä, mikä sisäilman radonpitoisuus kodissasi on.

Arvostele tämä artikkeli:
Jatka lukemista
1543 Hits
0 kommenttia

Radonkorjaajan päivä Pälkäneellä

Tämän kyseisen kohteen radonmittauksissa todettiin kohtuulliset 1300bq:n pitoisuudet, joten taas saa viritellä foliohattua päähän. Päivän ohjelmassa oli rossipohjan ilmanvaihdon parantamista, RadonSafe-laitteiston asennusta sekä tiivistämisiä.

Merkitty asiasanoilla:
Arvostele tämä artikkeli:
Jatka lukemista
1401 Hits
0 kommenttia
Suomen Radonpalvelut
Käpytie 8 B 77
33180 Tampere
010 325 3340

Kerro, miten voimme auttaa