”Nopea ammattitaitoinen asennus oli vakuuttavaa. Muilta ei saa takuuta radonpitoisuuden alenemisessa.”
Kerrostaloyhtiö Tampere, Hallituksen pj

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT, VOIMASSA 1.11.2015 ALKAEN

Suomen Radonpalvelut on Rakennuttaja Eminenssi Oy:n aputoiminimi, joka operoi sivustoa www.radonsafe.fi ja www.radonpalvelut.fi. Näissä sopimusehdoissa käytetään yrityksen virallista nimeä, Rakennuttaja Eminenssi Oy:tä, kun viitataan Suomen Radonpalveluihin tai www.radonsafe.fi tai www.radonpalvelut.fi verkkosivustoihin. Rakennuttaja Eminenssi Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan voimassa olevia sopimusehtoja, jotka ilmenevät Suomen Radonpalveluiden verkkosivuilla (www.radonsafe.fi).

LUE AINA TILAUSEHDOT TARKASTI ENNEN TILAUKSEN JÄTTÄMISTÄ!

Rakennuttaja Eminenssi Oy:n verkkokaupassa noudatetaan Suomen lakia ja näitä tilausehtoja.

Tilaaminen
Jätettyäsi tilauksen saat sähköpostitse vahvistusviestin tilauksen lähettämisestä asiakaspalvelumme käsiteltäväksi. Kun asiakaspalvelu on käsitellyt tilauksesi, saat vielä sähköpostitse tilausvahvistuksen.

Toimitus
Tilaamasi tuote toimitetaan sinulle postitse noin 7 vuorokauden kuluessa.

Koska virallisia radonmittauksia voidaan suorittaa vain 1.11.-30.4. välisenä aikana, otamme mittauskauden ulkopuolella tilauksia vastaan vain sähköpostitse osoitteessa info@radonpalvelut.fi.

Maksaminen
Lasku tilaamastasi tuotteesta toimitetaan tuotteen mukana.

Palautus
Kuluttajalla on etämyyntikaupassa lain mukaan 14 vuorokauden palautusoikeus tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen tulee olla myyntikunnossa. Kuluttaja vastaa palautuksesta aiheutuvista postikuluista.

Palautusohjeet
Ota etukäteen yhteyttä asiakaspalveluumme, jos haluat palauttaa tuotteen. Saat tällöin tarkemmat toimintaohjeet.

Henkilötietojen käsittely

Rakennuttaja Eminenssi Oy:n asiakasrekisteri on luottamuksellinen. Tietoja ei luovuteta Rakennuttaja Eminenssi O:n tai sen omistusyhteysyritysten ulkopuolisille kolmansille osapuolille.

Rakennuttaja Eminenssi Oy:n verkkokaupan yleiset ehdot löytyvät osoitteesta www.radonpalvelut.fi

 

Copyright © 2024 Suomen Radonpalvelut